Hledat

Domů

Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!

Čeká Vás svatba a nejste si jistá, jak chcete být nalíčená a jestli to vlastně zvládnete sama? Už jste prohlédla nesčetné množství různých stránek, ale nemůžete se rozhodnout? To nevadí, pojďte si přečíst náš článek a třeba vám dáme pár dobrých tipů, které využijete.

Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!

Pokud čekáte na svůj velký den, určitě jste již prostudovala mnoho různých svatebních katalogů, blogů i webových stránek, ve kterých každý radí trošku něco jiného. Někde se dočtete, že svatební líčení hravě zvládnete sama, protože pokud jste zvyklá se sama líčit, tak to není nic těžkého.

Jinde vám budou klást na srdce, abyste si zašla do salonu, kde se o vás kompletně postarají. Věříme, že při všech těch přípravách je velice náročné se rozhodnout a proto vám dáme pár tipů, abychom vám celé rozhodování ulehčily. 

Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!

 

Je lepší se svěřit do rukou vizážistky

Pokud jste zvyklá se líčit, je to paráda. Nebudete si ve svůj velký den připadat zvláštně a nepřirozeně s makeupem na tváři a možná si říkáte, že nějakou korunku ušetříte a zvládnete to sama. 

Rozhodně je lepší si na toto líčení najít vizážistku, která vás nalíčí. Teď se to sice nezdá, ale ve svatební den se můžete cítit trošku nervozní, mohou se vám třást ruce, nebo zkrátka výsledek nebude takový, jaký jste od sebe očekávala. A vy se budete odličovat a snažit se udělat perfektní makeup znovu a znovu. 

Pro vizážistku to jistě není první svatební líčení, běžně se věnuje svým klientkám a není pro ni nic nového o ně pečovat a zkrášlovat je. Vaše svatební líčení ji proto nijak nerozhodí, bude mít pevnou ruku a vy se můžete těšit na parádní výsledek. 

Pokud nejste vůbec zvyklá se líčit, je moc pěkné v tento den udělat výjimku a ohromit všechny precizním makeupem. Rozhodně to však s líčením nepřehánějte. Pokud si v makeupu nijak nelibujete, nemusela byste se s ním cítit ve své kůži. 

Opět doporučujeme svěřit se do rukou vizážistky a nechat si udělat pěkný a decentní makeup. 

Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!
Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!

Shánění vizážistky

Pokud si nejste jistá, na koho se kvůli líčení obrátit, doporučujeme rozhodit sítě mezi známými. Zkuste se poptat svých provdaných kamarádek na cenu líčení a především jejich spokojenost s přístupem a s celým výsledkem.

Jestli jste ze svých kamarádek první, kdo se vdává, doporučujeme projít si služby ve městě a okolí a především uvedená hodnocení od nevěst. Ty vám napoví, zda byste s vizážistkou mohla být spokojená. 

Není nad osobní setkání a proto doporučujeme sejít se s vizážistkou a o svatbě si společně popovídat. Na škodu nebude, pokud jí sdělíte v jakých barvách a stylu svatba bude, ukážete jí fotky svých svatebních šatů i svatební kytice a vizážistka pro vás líčení navrhne.

V líčení se většinou vychází z barev šatů a kytice. Nadčasové je kouřové líčení, které se jemně doplní barvou obsaženou v kytici či barvou, ve které je svatba laděná. Většinou se tak na víčkách objeví starorůžová, jemná fialková aj. 

S vizážistkou byste si měly nejdříve domluvit zkušební líčení, kde se na všem domluvíte a líčení si přímo vyzkoušíte. Dobrá vizážistka s vámi projde hned několik návrhů a společně vše vylepšíte tak, abyste byla naprosto spokojená. 

Pokud máte problematickou pleť, můžete se společně domluvit na pravidelných návštěvách a pleť společně zahojit. 

Svatební líčení? Domluvte si vizážistku!

Milé nevěsty, doufáme, že jsme vám poskytly pár věcných informací, které při svém rozhodování využijete. :-) 

S láskou Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?