Hledat

Domů

Vítáme novou POSHgirl

Zajímá Vás, kdo Vám posílá všechny ty vymazlené balíčky s krásnými šatky uvnitř? Je to naše nová šikulka Lída! A pokud se o ní chcete dozvědět víc, čtěte dál! :-)

Vítáme novou POSHgirl

Milé čtenářky, jak jistě víte, POSHme se nám rozrůstá, a proto i náš tým musíme rozšířit. Naše řady přišla posílit vždy usměvavá Lída, která nezkazí žádnou legraci a je vždycky v pohodě, protože ji jen tak něco nerozhodí. 

POSHgirl Lída pečuje o náš sklad, aby bylo vše na svém místě, krásné a bez chybky. Pokaždé, když nám dodavatelé posílají zboží, ona vše zkontroluje, přepočítá a pečlivě vychystá všechny objednávky. Ty pro vás nechá u nás na showroomu, nebo je odešle k vám domů. 

Je opravdu čerstvá POSHgirl, protože ji tady máme necelé dva měsíce, ale vše je pro ni hračka, je to zkrátka naše šikulka, kterou máme moc rády! 

A teď si pojďte přečíst, co nám na sebe práskla!

Vítáme novou POSHgirl

Kde a kdy ses poprvé o POSHme dozvěděla? 
"Když jsem pár let zpátky vybírala šatičky na svatbu, objevila jsem stránky POSHme a prošmejdila tam úplně všechno. Na první pohled jsem si zamilovala snad polovinu zboží. A od té doby POSHme pravidelně sleduji."
 

Proč sis vybrala právě práci v POSHme? 
"POSHme znám už nějakou dobu a vždycky se mi líbila atmosféra na showroomu a značka mi byla sympatická už od začátku. Takže když jsem se dozvěděla o inzerátu, tak jsem to prostě musela zkusit! Poslala jsem životopis a potom jsem šupajdila na pohovor, který se vydařil a můžu tak být součástí super týmu."


V POSHme už nějaký ten týden jsi, jaký pro tebe byl nástup a toto období?
"Hektický! Jiné slovo mě nenapadá." Směje se Lída. "Leden je tady dost vytížené období, navíc pro nováčka, co se všechno učí od začátku, je toho hodně. Je tady ale skvělá atmosféra, energie a den tady uteče jako nic, takže se mi na konci dne ani nechce domů."
 

Co v práci nejraději děláš?
"Nejvíc mě baví, když nám přijde nové zboží. Na mně je všechno překontrolovat, takže jsem z nás úplně první, kdo má všechny ty krásné šatičky v ruce." 

Vítáme novou POSHgirl
Vítáme novou POSHgirl

 

Jaký máš vztah k módě?
"Asi jako všechny z nás mě móda zajímá. Moc ráda sleduji novinky ze světa módy, abych měla přehled, co zrovna frčí. Ne vždycky krok s módou držím, raději nosím to, co mám ráda a v čem se dobře cítím."

"Módu vnímám jako možnost vyjádřit sama sebe a oblékám se hodně podle nálady. Jeden den si vezmu dívčí šatičky s volánky a druhý den mě potkáš v roztrhaných boyfriend džínách a v mikině. Baví mě, jak se dá v této oblasti vyhrát a každý den jsi vlastně tak trochu někým jiným."

 

Co nosíš úplně nejraději?
"Nejlíp se cítím v černé a celkově neutrálních barvách. A naštěstí pro mě se už nějakou dobu nosí kombinace skinny džínsů a oversized svetr, protože to je můj go-to outfit."

Co ráda děláš ve volném čase? 
"Strašně ráda peču, a protože jsem hodně na sladký, tak to pak ještě radši všechno jím." Dodává s velkým smíchem Lída. "Když je čas, moc ráda si zajdu na výstavu, do kina, nebo na koncert. Baví mě cestovat, poznávání nových míst, kultur a ze všechno nejvíc nových chutí."
 

Jaké jsou tvoje záliby? Čemu se ráda věnuješ ve svém volnu?
"Nejvíc si užívám, když si jdu po práci na jógu, nebo zalozit na stěnu, pokud mi na to ještě zbývá energie. V opačném případě si nejraději zalezu už jen pod deku s čajem a s nějakou skvělou knížkou... A vanou plnou pěny taky nikdy nepohrdnu!"
 

Máš doma nějakého mazlíčka, se kterým trávíš čas? 
"Zvířata miluju, až na hmyz, který opravdu nemusím. Když jsem vyrůstala, tak jsme měli pejsky a měla jsem králíčka. Teď bych se jim nemohla věnovat tak, jak bych si přála, ale v budoucnu bych zase ráda doma měla zvířátko."

Vítáme novou POSHgirl

Milé čtenářky, toto je naše Lída. Věříme, že i vy máte radost, že víte více o někom, kdo posílá naše balíčky plné radosti. 

Milá Lído, tobě všechny přejeme, ať se ti s námi pořád moc líbí a do práce chodíš vždy s úsměvem a dobrou náladou!

S láskou 
POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?