Hledat

Domů

Barvou roku 2019 je korálová

Barvu roku 2019 vyhrála korálová. Věděly jste to? Nevíme jak vás, ale nás to moc potěšilo. Korálová je patří mezi nádherné teplé barvy, která sluší téměř každé z nás. Zajímá vás proč právě korálová a kdo ji vybral? Tak čtěte dál! Všechno vám prozradíme. :-)

Barvou roku 2019 je korálová

Věděly jste, že vybrat jednu barvu pro každý rok je skutečná věda? Opravdu. Výběrem barvy roku se zabývá americká firma Pantone Color Institut, která každoročně provádí analýzu a mnoho výzkumů, aby mohla barvu roku vyhlásit. Firma se barvami zabývá již mnoho let, pomáhá ostatním firmám zvolit vhodnou barvu pro jejich podnik či konkrétní produkt. 

Kdo by to byl řekl, že se kolem doporučování barev bude točit podnikání celé firmy, že? Pantone však není jediná, kdo se barvami zabývá. Existují celé vědní disciplíny, které se přímo barvami zabývají - třeba psychologie barev, využití barev v marketingu aj. 

Barvou roku 2019 je korálová

Pro loňský rok byla zvolena barva fialová, která se nesetkala s příliš pozitivním ohlasem. Letošní rok vyhrála barva korálová (původní název Living coral s kódem 16-1546), která naopak sklízí obrovský úspěch. My se ani nedivíme! Barva je skutečně krásná, veselá a sluší opravdu snad každé z nás. 

Korálová byla zvolena proto, že korálové útesy jsou obklopené jasnými barvami a životem to na nich jen tepe. 

Jak už jsme zmínily, korálová se hodí zkrátka ke každé pleti a ke každé barvě vlasů. Neznáme snad nikoho, komu by neslušela. :-) Jedná se o teplou barvu, která působí vesele a žensky. Každý outfit rozveselí. 

Moc krásně vypadá s klasickými barvami jako je bílá a černá. Pokud chcete oživit jednobarevné korálové šaty, doporučujeme volit zlaté či tyrkysové doplňky. Kombinace bude neotřelá a šmrncovní. :-)

Pozor si naopak dejte na podobné barvy a odstíny. Třeba na oranžovou či červenou. Celý outfit by mohl působit tak, že jste zkrátka netrefila správný odstín. 

 

Milé dámy, moc se těšíme na Vaše kombinace!

S láskou Vaše 

POSHgirls

Barvou roku 2019 je korálová

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?