Hledat

Domů

14 tipů na Valentýna

Stejně jako každý rok, i letos se mnoho z vás těší na SVÁTEK ZAMILOVANÝCH. Pro někoho je svatý Valentýn příliš komerční záležitost, ale ve skrytu duše ho prožívají i jeho odpůrkyně. Proč tento den nevyužít k tomu, pěkně se obléknout a vyrazit na romantickou schůzku?

14 tipů na Valentýna

Šaty, které se rozhodnete v den svatého Valentýna obléct, můžete využít i jindy během roku. Přemýšlely jste už, jakou variantu zvolíte? Pomůžeme vám a nabízíme čtrnáct tipů na čtrnáctého. :-)

14 tipů na Valentýna

1) Červená

První barva, která se vám ve spojení s Valentýnem vybaví, je červená. Červené šaty jakéhokoli střihu v doprovodu černých nebo zlatých doplňků z vás vykouzlí něžné stvoření. Vaše drahá polovička bude mít oči jen pro vás, i když by měl radši hlídat zírající kolemjdoucí.

 

2) Černá - femme fatale

Když se v červené necítíte, nabízí se druhá klasika v pořadí - černá. Malé černé šaty těsně pod zadek jsou rajcovní a váš přítel se nebude moct dočkat, až zaplatíte a vydáte se do hnízdečka lásky. Při výběru krátkých šatů dejte pozor, abyste to nepřehnaly s výstřihem a nevypadaly příliš lacině.

 

3) Černobílá

Pokud hodně pracujete a vyhovuje vám business look, můžete se na večeři stavit rovnou po práci. A nemusíte se ani převlékat. Černá pouzdrová sukně s bílou halenkou nebo trikem tvoří kombinaci, která nikdy neomrzí.

4) Růžová

Truchlíte kvůli končící plesové sezóně? Tohle je příležitost přesně pro vás. Vytáhněte své oblíbené růžové šaty ještě jednou a ukažte, kolik něhy se ve vás skrývá - tentokrát jenom jemu.

 

5) Pastelová

Měkké pastelové barvy působí na muže vyrovnaným dojmem. Pokud si v těchto barvách libujete, říkáte tím, že se nemusíte blýskat ve světle ramp, ale upřednostňujete chvilky ve dvou.

 

6) Puntíky

Retro styl nemůžeme vynechat při žádné příležitosti. Puntíkaté sukně s vysokým pasem působí hravě a slavnostnímu večeru dodají šmrnc.

14 tipů na Valentýna
14 tipů na Valentýna

7) Kalhoty

Některé z vás šaty nemusí a raději si vezmou kalhoty. Kožené kalhoty v černé i červené barvě spolu s bílou košilí dokážou někdy upoutat víc pozornosti než červené koktejlky.

 

8) Krajkové šaty

Pro odvážnější dámy existuje nepřeberné množství krajkových variací. Krajka se nechce neustále schovávat a čekat, jestli ji někdo objeví na spodním prádle. Chce se ukazovat i za bílého dne, tak jí to umožněte.

 

9) Bílá

Pokud si potrpíte na dokonalou eleganci, sáhněte po bílé. Ať už si vezmete šaty nebo kalhotový kostým, budete působit ohromně žensky.

10) Rozverná školačka

Ráda blbnete a vyhýbáte se konvencím? Pak si k džínům vezměte tričko s velkým červeným srdcem. Je to valentýnské a neokoukané.

 

11) Květy

Romantické duše se taky dočkají svého. Květovaných šatů máte ve skříni určitě nespočet. Teď už jenom vymyslete, s jakými doplňky je sladíte.

 

12) Manšestr

Velmi originálně působí rozepínací manšestrové šaty, nejlépe ve vínové barvě. V kozačkách a kardiganu na vás zaostří nejeden pár očí.

14 tipů na Valentýna
14 tipů na Valentýna

13) Overal

Kdepak, třináctka neznamená smůlu. Naopak, věnujeme jí naprosto úchvatnému kousku zvanému kalhotový overal. V kombinaci s vysokými podpatky se na vás smůla už nikdy lepit nebude.

 

14) Rolák a džíny

Preferujte pohodlí a Valentýn vás zas tak nebere? K džínům zvolte rolák a večer si užijte podle vašich představ.

Přejeme vám, milé čtenářky, ať svátek zamilovaných oslavíte s tím, kdo si to zaslouží. A i když zrovna žádný takový není - hoďte se do gala a vyrazte do společnosti jen tak se pobavit.

 

S láskou a dobrou náladou

Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?