Hledat

Domů

Výška pod 160 cm a nákup šatů? Není problém!

Krásný den, naše báječné čtenářky, často nám píšete, že jsou naše šaty moc krásné a modelce opravdu sluší, ale že Vy takovou postavu nemáte. Díky tomu Vám rády ukazujeme naše krásné modely i nás a dnes Vám prozradíme, které kousky z našeho POSH šatníku jsou vhodné právě pro menší dámy.

Jsme rády, že všechny nemáme postavy jako z přehlídkového mola. Umíte si představit, jak moc nudná a předvídatelná by ženská krása byla? :-) Každá jsme jiná a to je naprosto v pořádku!

Stačí jen zvolit ten správný střih lichotící Vašim křivkám a také tu pravou délku. Délka je často podceňovaná a nejednou jsme se setkaly na našem showroomu s větou: "Vůbec nevím, jaká délka mi sluší..."

Výška pod 160 cm a nákup šatů? Není problém!

Při nižší postavě nedoporučujeme volit délku až do poloviny lýtek. Tzv. "délka nedélka" Vám totiž může ještě pár cm ubrat. Pro dnešní článek jsme si přivolaly naši nejmenší POSHgirl Evičku s výškou 156 cm. :-)

Evička moc dobře ví, jaká délka jí lichotí a připravila si pro Vás 2 outfity.

První outfit je společenský a Evička by si ho vzala například na romantickou večeři. Jedná se o model Ferdie a nám to nedalo a doplnily jsme outfit saténovou stuhou do pasu. :-)

Druhý outfit zvolila Evička na denní nošení a chtěla Vám ukázat právě i variantu bez podpatků. Šaty Elois v černé variantě podtrhla červenými balerínkami a psaníčkem a je hotovo! Můžeme vyrazit na zmrzlinu! :-)

Jak se Vám líbí dnešní inspirace, dámy? :-) Samozřejmě máme i další kousky v našem POSH šatníku, které se hodí pro nižší postavy. Rády Vám pomůžeme s výběrem, stačí nám napsat!

Na závěr pár tipů, které můžete použít, když budete mít chuť působit vyšší.

  1. svislé vzory umí opticky postavu prodloužit
  2. vyhýbejte se délkám nad kotníky, které Vám vždy pár cm uberou (platí také u kalhot)
  3. podpatky umí divy, nebojte se je vytáhnout z botníku! :-) (noste však takové, které máte ráda a nebudete se za ně celý den proklínat)
  4. černé kalhoty a silonky nohy nejen opticky zúží, ale také hezky prodlouží
  5. nebojte se decentních rozparků
  6. vyčesejte vlasy do vysokého drdolu, účes umí hodně
  7. jestlipak máte v šatníku něco zavinovacího? sukně nebo šaty, obojí se hodí pro dámy s nižším vzrůstem
Výška pod 160 cm a nákup šatů? Není problém!

Používáte také tyto vychytávky? Znáte nějaké další? Podělte se o ně s námi. :-)

Přejeme Vám krásný slunečný den a nezapomeňte, že to co je malé, to je milé!

S láskou POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?