Hledat

Upřímně... co na sebe?!

Hezký den, naše báječné čtenářky,známe to asi všechny. Stojíte před otevřenou šatní skříní a ranní drahocenné minuty utíkají. Čas najednou plyne mnohem rychleji a Vy pořád tápete, co si máte vzít na sebe. Nic už není legrační, nic už nestíháte. Pak dojdete k zjištění, že zcela jistě nemáte co na sebe! A co teď?!Dnešní článek jsme se rozhodly napsat z jediného důvodu. Chceme Vám předat jedno zjištění, které Vás může vykoupit. Vykoupit z výčitek, které můžete mít v momentu, kdy nesete domů další

Hezký den, naše báječné čtenářky,

známe to asi všechny. Stojíte před otevřenou šatní skříní a ranní drahocenné minuty utíkají. Čas najednou plyne mnohem rychleji a Vy pořád tápete, co si máte vzít na sebe. Nic už není legrační, nic už nestíháte. Pak dojdete k zjištění, že zcela jistě nemáte co na sebe! A co teď?!

Dnešní článek jsme se rozhodly napsat z jediného důvodu. Chceme Vám předat jedno zjištění, které Vás může vykoupit. Vykoupit z výčitek, které můžete mít v momentu, kdy nesete domů další nové šatičky a v druhé ruce máte nová ramínka. Těch starých ramínek je čím dál tím méně, zřejmě někam mizí. Zřejmě opotřebení. Znáte to.

Dámy, je naprosto v pořádku zjištění, že Váš šatník nepřekypuje jen a jen oblečením, které máte chuť nosit. Jednoduše se Vám ve skříni nakupí kousky, které máte už nějaký čas, nebo do kterých plánujete zhubnout. Taky modely, které jste plánovala nosit a nakonec z toho sešlo. Věci, které jste koupila prostě jen v záchvěvu neuvěřitelných a neodolatelných slev. Nakonec zbývá jen malá kupička věcí, které nosíte nejčastěji.

Důležité je myslet na to, že postupem času se člověk mění. Mění se nám priority, touhy a například i náš vkus. Mění se módní trendy a ať chceme nebo ne, vliv na to, co nosíme, má spoustu dalších faktorů. Pardon, retro nevyjde z módy nikdy. :-)

Žena vždy vnímá intenzivněji právě to, co její oblečení říká a jak se v něm cítí. Znáte ten pocit, kdy se chcete obléct přesně podle toho, jakou máte právě náladu? Myslíme, že v tom nejsme samy. :-) A to je v pořádku!

Vezměte si na sebe přesně to, na co máte chuť. Oblečte to, v čem budete celý den zářit a cítit se nadmíru spokojeně. Už při vycházení z domu můžete sbírat pochvaly a úsměvy. Tak do toho! :-)

Vyřaďte z šatníku kousky, ve kterých se už necítíte žensky, a pořiďte si přesně to, po čem Vaše srdce touží, ať už je to cokoliv. A věřte, že úspěch je zaručený. :-)

Brzy jsme zpět s dalším článkem.

S láskou

Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?