Hledat

Domů

Jak zazářit na romantické schůzce?

Krásný den, naše čtenářky, poslední dobou nám chodí spoustu dotazů na společenské šaty a také na naše tipy, co si vzít na rande, abyste opravdu zazářila! Plesová sezóna se nezadržitelně blíží a nebojte, rób bude spoustu a už teď nám přechází oči úžasem, když vidíme, co se pro Vás šije za skvostné modely. :-) Troufáme si říct, že letos to bude něco, co jste ještě neoblékly!

Na naše plesové inspirace a lookbooky se tedy můžete těšit už brzy a dnes se budeme věnovat tomu, jak ohromit na romantické schůzce.

Věděly jste, že... červená barva symbolizuje sílu života a energii? Červenou barvu rádi nosí lidé, kteří rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti.

Věděly jste, že... bílá barva je symbolem čistoty, jednoduchosti a nevinnosti? Zároveň bílá barva dává krásně vyniknout ostatním barvám a kombinaci červené a bílé jsme se jednoduše nemohly ubránit. Důležité je samozřejmě to, v jakých barvách se cítíte dobře Vy sama. Určitě tohle nepodceňujte a vyberte z šatníku takovou barevnou kombinaci, která je Vám blízká! Je to první krok k tomu, cítit se na schůzce dobře. :-)

Jak zazářit na romantické schůzce?

My přicházíme s elegantním a zároveň velmi pohodlným outfitem, který je podle nás opravdu POSH! :-)

Tato červená halenka od výrobce Chicwish byla jasná volba hned od začátku. :-) Je velmi příjemná na těle a nejde to jinak, než se v ní cítit opravdu pohodlně. Sukně Cavina nikdy nezklame a krásně drží svůj tvar. Kabelka Kira outfit hezky dotváří i když její tvar i zpracování se mužům někdy nedaří pochopit. My však víme, oč kráčí! Originální a moderní kousek, který je velmi nadčasový. :-)

A naše oblíbené lodičky Shortie nesmí chybět. Velmi pohodlné, ale zároveň vypadají na noze parádně. Jak se Vám takový outfit líbí? :-)

Budeme rády, když nám prozradíte, co nejraději oblékáte Vy na takové "randíčko" a nebo naopak, co byste si nikdy neoblékly. :-)

Mějte se krásně a brzy jsme zpátky!

S láskou POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?