Hledat

Domů

Nejlepší řasenka, stín na obočí a rtěnka..?

Hezký den, dámy, dlouho jsme přemýšlely, jestli se pouštět do recenzování dekorativní kosmetiky. Říkaly jsme si: „vždyť nejsme profíci, tohle nám určitě nepůjde..."Ale je to tady! :-) My si prostě chceme vyzkoušet všechno. A víte co? Budeme Vám všechno recenzovat přesně tak, jak se o tom bavíme mezi sebou při posezení u dobrého jídla nebo ranní kávy. A hlavně budeme doporučovat jen to, co za to opravdu stojí. :-) Čestné pionýrské, můžete se spolehnout!

Každá z nás chce být krásná a upřímně, mít kvalitní produkt je podle nás polovina úspěchu. Pak to chce trošku cit, něco málo si můžete načíst a pak trénovat a trénovat. My jsme si pro dnešek připravily 3 TOP produkty, které v poslední době nedáme z rukou a myslíme, že i Vám by se mohly líbit.

Obočí je rám celého obličeje a je nutné mu věnovat pozornost a pěkně nalíčené řasy a zvýrazněné rty udělají velkou parádu. Všechny kousky objevíte v drogerii DM a jsou opravdu za super peníz. Poměr cena x výkon? SENZAČNÍ!

Nejlepší řasenka, stín na obočí a rtěnka..?

POSHgirl Mickey

Z balíčku od DM jsem si nejdříve velmi oblíbila řasenku POP LASHES (cena přibližně do 120 Kč).

Je skvělá v tom, že na řasy nenanáší příliš mnoho barvy a tak je neslepí. Skvěle tvarovaný kartáček pak řasy krásně pozvedne a natočí.

Mým absolutním favoritem se však stal stín na obočí EYEBROW POWDER WATERPROOF (cena přibližně do 80 Kč). Konečně jsem objevila zázrak na své neviditelné obočí!

Stín skvěle přilne, vypadá absolutně přirozeně a vydrží i v bazénu. Naše POSHvizážistka Terezka (více o naší POSH vizážistce se můžete dozvědět ZDE) mi navíc konečně přestala říkat, že mám na svém obočí příliš světlý, tmavý, teplý nebo mazající se stín! :-D

Nejlepší řasenka, stín na obočí a rtěnka..?
Nejlepší řasenka, stín na obočí a rtěnka..?

POSHgirl Evička

Já jsem naprosto propadla rtěnce v makro tužce v odstínu Lilac Passion od Alverde (cena přibližně do 100 Kč). Jedná se o matnou rtěnku a naprosto bez legrace... o nejlepší, jakou jsem kdy měla!

Absolutně, ale absolutně, nevysušuje a má jemně krémovitou strukturu. Máte pocit, jako byste měly na rtech balzám. Pigmentovaná je výborně a ta výdrž... pecka.

Za celý den si ji přemazávám jen jednou, a to po obědě. Jinak mi vydrží i přesto, že dodržuji pravidelný pitný režim a stále se rty dotýkám hrnečku. Je to můj nový Svatý grál :-)

Zaujal Vás některý produkt? Nebo už je dokonce ve Vaší kosmetické sbírce? :-)

Brzy jsme zpět!

S láskou POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?