Hledat

POSHgirls se ukázaly v gala!

Krásný den přejeme,jak už možná víte, (pokud nás tedy bedlivě sledujete :-)) tak jsme byly i letos v rámci spolupráce pozvané na finálový galavečer Dívky České republiky do brněnského Boby centra. Jedním slovem to byla senzace! Tato senzace si však žádala pořádně gala kousky! Co myslíte... byla v POSHme rvačka o šaty? :-)I přesto, že modelů máme v nabídce spoustu, trošku jsme se přetahovaly o novou kolekci od výrobce Chi Chi London.Není se čemu divit, viďte? Tento souboj vyhrála nakonec POSHgirl

Krásný den přejeme,

jak už možná víte, (pokud nás tedy bedlivě sledujete :-)) tak jsme byly i letos v rámci spolupráce pozvané na finálový galavečerDívky České republiky do brněnského Boby centra. Jedním slovem to byla senzace! Tato senzace si však žádala pořádně gala kousky! Co myslíte... byla v POSHme rvačka o šaty? :-)

I přesto, že modelů máme v nabídce spoustu, trošku jsme se přetahovaly o novou kolekci od výrobce Chi Chi London.

Není se čemu divit, viďte? Tento souboj vyhrála nakonec POSHgirl Lenička, vybrala šaty Adrienne a takto jí to v nich slušelo! Nejvíce nás na tomto modelu uchvátily krajková záda. Tmavě modrá podle nás sluší opravdu všem. :-)

POSHgirl Anet vyvětrala model

Údolí květin od výrobce

Ever-Pretty.

Po vyzkoušení asi dvacátého modelu a několika hlasování sečetla hlasy a vyhrály tyto luxusní dlouhé pouzdrovky. Představa byla poté už jasná-červené rty a černé lakované lodičky budou pořádně rafinovaná kombinace.

Ještě před začátkem celého programu jsme se stihly zvěčnit u foto stěny. Pak proběhlo focení ještě jednou a ještě jednou a nakonec ještě jednou, protože jsme objevily cedulky s vtipnými hláškami. Co Vám budeme povídat, klasické dámské focení na několik etap! :-D

A pak rychle najít místo v sále, program začíná! Trošku nám pátrání po správných místech trvalo, ale nakonec jsme přece jen místa objevily. Zde připouštíme možnou spojitost s tím, že byla do pátrání zapojena silná převaha blondýnek.. ehm!

Finálový večer měl podle nás vše...velmi profesionální načasování, vtipného moderátora a v neposlední řadě opravdu talentované uchazečky a zajímavá vystoupení. Nejvíce nás bavila volná disciplína. Každá z dívek měla výjimečné vystoupení. :-)

Nejednou jsme zůstaly opravdu v šoku se slovy: „wooow, to je neuvěřitelné!" A nebo: „holky, viděly jste to?!"

Také jsme zůstaly opravdu v úžasu z jejich modelkovských mír. Skálopevně odhodlané nastartovat svoji kariéru jako modelky Victoria´s Secret jsme se pak vydaly na krokety, hranolky a hermelín.

Celý večer utekl jako voda a opravdu jsme si ho užily! Celou dobu jsme si předávaly tipy na vítězky a nakonec jsme se shodly s porotou. Třetí místo získala Michaela Suchá a druhé si vybojovala Lucie Lioliasová.

Letošní vítězkou se je dívka s číslem 8, Kateřina Procházková, gratulujeme a těšíme se na focení v našem ateliéru! :-)

S láskou,

Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?