Hledat

Domů

Puntíková smršť, tohle jste o puntících určitě nevěděly!

Napadlo vás někdy, naše milé čtenářky, co mají společného skotačivá polka, smyslné flamenco nebo tanečník afrického kmene? Možná pomůže malá nápověda: je to kulaté a nikdy to neomrzí. Správně, je to PUNTÍK!

Puntíková smršť, tohle jste o puntících určitě nevěděly!

Začalo to ve 20. letech 19. století hopsavým tancem zvaným polka. Obliba polky se tehdy jako lavina šířila po evropském i americkém kontinentu a na bálech se to hemžilo puntíkovanými halenkami a mašlemi. Právě proto se v angličtině řekne puntík “polka dot”. Mohlo by se zdát, že jak rychle puntík přišel, tak rychle taky odejde. Ale vkus žen i mužů na celém světě to nedopustil.

O století později ustrojil Walt Disney malou myšku Minnie do krásných puntíkatých šatů a pobláznil tak nejenom Mickeyho a děti, ale i dospělé.

Taková Marilyn Monroe nedala na puntíky dopustit, a když si oblékla puntíkaté bikiny, neodolal jí už vůbec žádný muž.

Mezitím někde v africké savaně oblékali puntíky pro změnu muži. Pokud jste totiž africký muž z Konga, puntík znamená nedílnou součást vašeho kmenového umění, protože vyjadřuje nadprůměrnou potenci. :-)

A proč si asi tanečnice vyzývavého flamenca vybraly právě puntík?

Puntíková smršť, tohle jste o puntících určitě nevěděly!

Snad každý outfit působí hravě, když k němu pozvete puntík. Nejlepší velikost puntíku je zlatý střed; menší se mohou ztrácet z očí a příliš velké už nemusí působit jemně.

Krásné budete v puntíkatých šatech snad jakékoli barvy a žádné oko vás nebude ignorovat, pokud se obléknete do puntíkaté blůzy v kombinaci s černými kalhotami nebo džínami, nebo naopak puntíkovaných kalhot s jednobarevným topem.

Puntíky jsou zkrátka úžasné a bůhví, jestli by se myšákovi Mickeymu zalíbila jeho Minnie nebo se Marilyn Manson dal dohromady se svou burleskou Ditou von Teese, kdyby se tehdy dámy do puntíků neoblékly?

Co takhle kdybyste příště, než vyrazíte na nákup, milé dámy, sáhly po puntících a vyměnily je za fádní jednobarevné svršky? Možná se stane, že domů někteří pánové místo hořčice donesou kečup, protože se zkrátka místo nakupování budou soustředit na zajímavější okolní vjemy. ;-)

S láskou ♥

Vaše POSHgirls

Puntíková smršť, tohle jste o puntících určitě nevěděly!

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?