Hledat

Domů

Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?

Představte si situaci, jste na večírku či plese, bavíte se, je vám moc krásně, ale v tom se stane otravná věc, začne se vám "lepit" sukně. A to vás dokáže jednoduše rozhodit a pokazit veškerou náladu a zážitek ze společenské akce. Co s tím? My na tuto otázku rády odpovíme.

Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?

Máte s tímto nemalým problémem už nějaké zkušenosti? Že ne? Nevadí, alespoň budete na takovou situaci připravené.

Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?

Pokud rády nosíte sukně či šaty, pak vás nezastaví ani chladnější počasí. Na jaře, podzim či v zimě je potřeba vytáhnout silonky. 

S tím přichází i řada problémů. Sukně má tendenci se často vyhrnovat či se nepříjemně lepit na nohy. My tak musíme myslet na to, jestli máme sukni upravenou, nepřilepenou a cítíme se nepříjemně.

Spoustu žen to dokáže rozčílit, některé až natolik, že vyřadily sukně ze svého šatníku.
 

Co to způsobuje?

Za tím vším stojí dvě slova - statická elektřina, která nám umí dát zabrat. Vzniká třením vašich silonek o sukni, která se následně na nohy přilepí. 

Jak tomu předejít?

Povíme vám jednoduché řešení, které máme odzkoušené a funguje. Zachráncem vám bude lak na vlasy, který stačí nastříkat přímo na punčocháče či vnitřek sukně. 

Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?
Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?

Stejně tak jako používáte lak na vlasy, který zkrotí přirozeně vaše vlasy, tak stejně zkrotíte i neposednou sukni.  

Další z možností je krém na tělo či ruce, který před nanesením rozetřete v rukou a poté jej nanesete na stehna, kde už v tu chvíli máte oblečené silonky. Především se jedná o vrchní oblast stehen, kde se sukně nachází a většinou lepí. 

Velmi se osvědčil rozprašovač Antistat, který zakoupíte v drogérii. Tento prostředek zamezí nepříjemným statickým účinkům na oblečení či kobercích. Nanáší se stejně jako krémy, přímo na oblečení (v tomto případě tedy na silonky). 

Používáte sušičku?

V tom případě máme pro vás perfektní tip. Už jste někdy slyšela o prostředku, který je od značky Eurony? Sprej stačí nastříkat na bavlněný kus látky či hadřík, následně přidat k oblečení do sušičky a nechat jej sušit jako obvykle. Sprej má v sobě speciální látky, které zabraňují k jakémukoliv vytváření statické elektřiny. 

Sprej lze samozřejmě použít i jinak. Můžete ho nanést rovnou na punčocháče a poté si obléknout sukni. Uvidíte, že budete nad míru spokojená!

Dámy často namáčí silonky přímo v aviváži či je rovnou perou, ale nám přijde, že tento způsob moc nezabírá.

Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?
Co dělat, aby se Vám sukně nelepila?

Spodnička či kombinetka?

Dalším, možným řešením je kombinetka či spodnička. Už jste o nich slyšely? Jedná se o úzké šaty, které mohou, ale nemusí být na ramínkách. Šaty jsou elastické, hladké a upnuté k tělu. Druhým řešením je spodnička, která je také elastická, hladká a hezky přilne k tělu. 

Pod světlé šaty je dobré zvolit tělovou, pod tmavší odstíny můžete zvolit černou kombinetku. 

Další výhodou je ta, že už nikdy nebudete mít problém s tím, že by vám pod šaty šlo vidět spodní prádlo. Kombinetka či spodnička tento nepříjemný pocit vyřeší za vás.

Ať už se rozhodnete pro lak na vlasy, rozprašovač Antistat, prostředek do sušičky či aviváž, nenechte si tento názor vymluvit. Jedná se jen a pouze o vaše rozhodnutí, které si vy samy odzkoušíte a také tímto způsobem nejlépe přijdete na to, co vám nejlépe funguje a vyhovuje. 

Vaši kamarádce vyhovuje kombinetka, kolegyně používá lak na vlasy, který nastříká na spodničku a vaše sestra upřednostňuje prostředek do sušičky. Sto lidí, sto chutí a přesně tak to funguje se vším.

S láskou

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?