Hledat

Staňte se jarní ikonou 2018

S prvními jarními paprsky se dějí doslova divy. Nový přísun energie vyvolává explozi tvůrčích nápadů a podnětů ke kreativitě. A s tím souvisí i MÓDNÍ TRENDY. Pobýváme venku, máme chuť tančit na louce plné pestrobarevných květů a s úsměvem si radostně notujeme s ptačím orchestrem. Krásy jara zkrátka nikdy neuvadnou.Zdobení - hitem letošního jara budou perličky a korálky, které budou zdobit denimové bundičky, džíny, ale i trička nebo boty.Tvarované rukávy – zvonové tvary či volánky evokují bující

S prvními jarními paprsky se dějí doslova divy. Nový přísun energie vyvolává explozi tvůrčích nápadů a podnětů ke kreativitě. A s tím souvisí i MÓDNÍ TRENDY. Pobýváme venku, máme chuť tančit na louce plné pestrobarevných květů a s úsměvem si radostně notujeme s ptačím orchestrem. Krásy jara zkrátka nikdy neuvadnou.

Zdobení - hitem letošního jara budou perličky a korálky, které budou zdobit denimové bundičky, džíny, ale i trička nebo boty.

Tvarované rukávy – zvonové tvary či volánky evokují bující květy. Zimní svetry vystřídají mikiny a trička s dlouhým rukávem.

Barvy, barvy a zase barvy - na jaře se převlékneme z šedivého myšího hávu do pestré škály barev. Oblékat budeme zejména žlutou, zelenou, oranžovou, červenou a růžovo-fialovou. Hitem jara se stanou pastelové barvy, hlavně něžná fialová v odstínu levandule.

Sáhneme také po klasických bílých šatech, symbolu křehkosti a nevinnosti.

Květy - symbol květin patří k jaru stejně jako sněhové vločky k zimě. Potisky růžových, červených a žlutých květů na černém nebo bílém pozadí se stanou ozdobou jarního šatníku, ale kombinaci květů můžeme volit, jak se nám zachce. Je jaro a nápadům se meze nekladou. Ani květované ozdoby nenecháme stranou.

Kromě klasických květovaných modelů se vrací i kostkovaný vzor, který se vyjímá zejména na cigaretových kalhotách či sakách.

Chceme být výrazné a poutat pozornost... Také líčení přizpůsobíme nově nabyté energii a odhodlání.

Rty zvýrazníme kromě nádherných červených či růžových odstínů také leskem. Zajímavým trendem se stanou rozmazané rty.

Zdá se, že na důkladných a precizních liniích tolik nezáleží a do líčení vneseme více rebelie.

Oči pro změnu zviditelníme kovovými stíny nebo nápadnou spodní linkou. I tady můžeme popustit uzdu tvůrčí energii a pohrát si s tvary.

Teď už zbývá šaty a doplňky půvabně sladit a s lehkostí jaru vlastní vykročit vstříc dlouhým a hřejivým dnům. :-)

S láskou ♥

Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?