Hledat

Domů

Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy

Halloween je populární svátek, kde i v Česku se můžete alespoň na jednu noc stát tím, kým zrovna chcete. Buďte originální a vymyslete si takový kostým, který jen tak někdo mít nebude!

Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy

Holá, holá Halloween volá! Už jste na něj připravena?

Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy

Halloween

All halloween, All Hallows´s Evening, All Hallow´s Eve, All Saints´s Day či jen jednoslovně Halloween. Jedná se o anglosaský svátek, který se slaví den před křesťanským svátkem Všech svatých, tedy 31. října. 

Převážně v USA, Velké Británii, Irsku, Kanadě či třeba Austrálii se děti každoročně oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu, říká se tomu Trick or treat (v překladu Koledu, nebo vám něco provedu), v případě, že nedostanou žádnou sladkost, tak na dveře vymačkají zubní pastu, pomalují barvou dveře od domu či auta apod. 

 

Jak se slaví Halloween?

Co se vám vybaví při tomto svátku? Nám jednoznačně vyřezávání dýní se svíčkou uvnitř, kterou si můžeme následně zapálit v tomto nádherném, podzimním období. Dále třeba duchové, černé kočky, kostlivci, netopýři, čarodějky, zkrátka je toho mnoho.

Halloween se točí okolo oranžové a černé barvy.

V České republice se tento svátek příliš neřeší a lidé se nezapojují tolik, jako je to třeba v jiných zemích. Ovšem nelze říci, že se neslaví. Často lidé vydlabují dýně či vystavují jiné dekorace, které poté zdobí jejich domácnosti. Každoročně se koná spoustu Hallowenských párty, kterých se můžeme zúčastnit. 

 

Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy
Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy

Už máte vybraný kostým?

Ještě stále nevíte, co si vezmete na sebe? Od toho jsme tady pro vás a velmi rády vám poradíme či dáme nějaké tipy. které by se vám mohly zalíbit. Na obrázcích po stranách máte další tipy na zamaskování.

  • JEDNOROŽČÍ ŽENA - máte rády jednorožce? Pak si vystačíte s krátkou sukní a tričkem bílé barvy. Z krepového papíru si nastříhejte proužky různých barev, ty následně připevněte k culíku, k pasu a třeba k rukávu. Do ruky si kupte balónek duhy, který si uvažte k ruce.
  • SNĚHURKA - Pořídíte si žlutou sukni po kolena, modré tričko s límečkem, červené lodičky či balerínky a velkou červenou mašli do vlasů. Nezapomeňte na jablko!
  • MINNIE MOUSE - Obyčejné černé tričko v kombinaci s červenou sukýnkou, na kterou uděláte s látky bílé puntíky a přidáte ouška, která zakoupíte jak v obchodech, tak na internetu. Pokud se vám zrovna nechce dělat puntíky, ale taková sukně by se vám líbila, doporučujeme sáhnout třeba po naší sukni abrakadabra, ale velkou parádu uděláte také s červenou Dollynkou. Outfit doplňte červenými botkami + černými punčochy.
  • PIRÁTKA - Proužkované tričko (černé nebo červené pružky), černočervená či jen černá/červená sukně, černé leginy i baleríny, rukavice (ustřihněte konečky prstů), červený šátek do hlavy, rozpuštěné vlasy a nezapomeňte ani na nějaký parádní pirátský nůž/meč s páskou přes oko. 
Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy
Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy
  • ANANAS - není nic jednoduššího, než ze sebe udělat třeba ananas. Žlutá sukně, žlutá halenka a na hlavu si vytvořte zelené listy přesně stejné. Můžete je třeba přilepit k obyčejné čelence, která vám bude na hlavě hezky držet.
  • HAMBURGER, HRANOLKY, COCA COLA -  Na krabici či tvrdý papír si namalujte předlohu, vybarvěte ji a poté vystřihněte. Přilepte k obrázku z druhé strany nějakou gumu či šňůrku, kterou si přetáhnete přes hlavu. Skvělý outfit pro více kamarádek, které jdou společně na pártošku.
  • PODZIMNÍ ŽENA - Outfit v podzimních barvách (hnědá, žlutá či třeba červená). Oblékněte si šaty, punčocháče a look obohaťte opadanými listy. Pomocí látky a drátků můžete vytvořit kouzelný kostým! Nezapomeňte na hnědou/červenou rtěnku!

Jdete na párty s vašim partnerem? Potom vám přinášíme pár typů na COUPLE KOSTÝMY. :-)

  • JAMES BOND A JEHO AGENTKA M16- Vašemu partnerovi stačí černý oblek, bílá košile, motýlek a nějaká ta pistole do ruky, ta nesmí chybět! Vy si pořiďte nějakou parádní blond paruku (nejlépe krátkovlasou s ofinou), látkovou čelenku do vlasů a k tomu slaďte květinové šaty. Outfit doplňte sklenicí martini. 
  • BARBIE A KEN - Vytvořte si z velkých krabic či případně z tvrdého papíru udělejte krabice, do kterých si vystřihněte otvory zhruba po váš pas (velikost je na vás),
Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy
Halloweenská párty? Máme tipy na kostýmy
  • na jednu krabici napište dolů "KEN" na druhou "BARBIE" a nějak hezky ozdobte růžovými barvami. Sebe pak oblékněte do šatů a svého partnera do obleku. Krabici si následně také "oblečte".
  • Blesk a jeho oběť - Partnerovi vytvořte velký blesk z tvrdého papíru/krabice dostatečně velký na to, aby ho mohl provléct přes hlavu a sahal mu třeba až ke kolenou. Nezapomeňte ho nabarvit na žluto. Dále černé kalhoty + košili či obyčejné, černé tričko. Vy, jakožto oběť mějte roztrhané oblečení, takže klasické roztrhané moderní džíny a k tomu udělejte díry na tričku/košili.

Nezapomeňte na nějaký starší deštník či si pořídit nějaký za pár kaček, který totiž je zapotřebí poničit, čím více, tím bude váš kostým lépe vypadat. Vlasy rozcuchejte a natupírujte. Černou barvou můžete vylepšit vaše díry na tričku či dodat vašemu make-upu tu správnou šťávu (klidně i za pomocí černých očních stínů.

Mějte na paměti, že kostýmů na Halloweenské večírky je opravdu mnoho a extravaganci se meze nekladou. Můžete jít za čarodějnici, upíra, dýni, kočku, ale také třeba klidně za emoji, instagramový profil, kaktus či třeba pohádkovou nebo filmovou postavu.

 

Dámy, rády bychom Vás také srdečně pozvaly na naši hallowenskou akci, která se bude jako obvykle konat 31. října na našem showroomu. Kromě výtečného cateringu, fotokoutku a profesionálních stylistek se můžete těšit na uvedení našich nových kolekcí. Chybět nebude ani nově vymyšlené výherní kolo štěstí. Pro více informací klikněte zde.  

Budeme se na Vás všechny těšit!

S láskou 

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?