Hledat

Domů

Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?

Problém, který zná většina žen, ale co s tím?

Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?

Jejda! Skvrna od makeupu se záhadně objevila na oblečení, co teď s ní?

Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?

Makeup před nebo po?

Dámy, moc dobře víme, jak dokážeme být komplikované, ale bez toho by to byla nuda, není tak? Některým vyhovuje se oblékat už nalíčené, jiné zase preferují líčení a následně až oblékání. 

Otázkou zůstává, co je lepší? Když se oblékáte, pak přichází zákon schválnosti, kdy vám během líčení ukápne makeup, spadne otevřená řasenka či oční stíny. Pokud preferujete první líčení, pak může být pěkným oříškem se obléct bez toho, aniž byste se ušpinily. Najednou váš rolák nemusí být tak bílý, jak se zdá a může se objevit nějaká skvrnka či čmouha.

Jak si obléknout šaty s makeupem?

Otázka, na kterou lze těžko odpovědět, ale my pro vás přeci jen jedno eso v rukávu máme!

Jednou z vychytávek, kterou mnoho žen nezná, je saténový šátek, díky kterému šaty krásně sklouznou. Jednoduše jím zakryjte horní lemy šatů nebo topů a přetáhněte. Makeup tak zůstane na svém místě a šaty se neušpiní. Tento způsob oblékání využívají především ty ženy, které se mají obléknout do svatebních šatů. 

Jednoduché, prosté a hlavně odzkoušené!

Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?
Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?

Další ruce? To se hodí!

Saténový šátek jste nejspíše neznaly, ale co takhle skromná pomoc od vašich blízkých?

Pokud máte dobré kamarádky a víte, že budete s oblékáním šatů potřebovat pomoct, pak je na místě je požádat o laskavost. Není žádná ostuda, že na každé straně bude jedna a budou na vás pomalu "soukat" šaty.

Zachráníte celý svůj makeup a své šaty ušetříte od nežádoucích skvrn! 

 

Do třetice všeho dobrého

Rozhodně je dobré myslet na to, jakým způsobem se dají vaše šaty obléknout.

V některých případech je lze opravdu natáhnout jen přes hlavu a přes to zkrátka nejede vlak. Ovšem není tomu tak vždy. Šaty mají často zipy, jsou natahovací či jinak přizpůsobené k tomu, abyste je mohly obléknout i přes nohy. V tom případě se vašeho makeupu ani nedotknou.

Jak si obléknout šaty a neušpinit je od makeupu?

Na závěr, Vám, milé dámy, přinášíme tip, který se může hodit! Možná už jste slyšely o fixačním spreji na makeup, který zafixuje váš makeup na celý den! Vy si tak můžete užívat krásného líčení, které bude hezky držet tam, kde má. :-)

S láskou

Vaše POSHgirls 

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?