Hledat

Zahalte se do květin, je přece máj…

Jakmile se oteplí, na louce to začne žít. Všude samé KVĚTY, barvy, vůně. Cítíme se bezstarostně a vidíme se plést věnce z pampelišek. Život bez květin si žena těžko dokáže představit a právě teď nastal čas se do nich zahalit.Šaty se vzory květů působí nejmájověji a ve skříni musíte mít alespoň jedny. Zvednou vám náladu, i když se něco nepovede podle plánu. Že vám milý zapomněl dát pugét k výročí? Nehádejte se, máte přece svoje krásné šatičky. :-)Obavy z toho, že vypadáte jako babka v zástěře,

Jakmile se oteplí, na louce to začne žít. Všude samé KVĚTY, barvy, vůně. Cítíme se bezstarostně a vidíme se plést věnce z pampelišek. Život bez květin si žena těžko dokáže představit a právě teď nastal čas se do nich zahalit.

Šaty se vzory květů působí nejmájověji a ve skříni musíte mít alespoň jedny. Zvednou vám náladu, i když se něco nepovede podle plánu. Že vám milý zapomněl dát pugét k výročí? Nehádejte se, máte přece svoje krásné šatičky. :-)

Obavy z toho, že vypadáte jako babka v zástěře, vypusťte z

hlavy. Důležité je ale zvolit pro vaši postavu vhodný vzor:

- Menší a silnější postavě lichotí spíš drobné a střední potisky, s více promíchanými barvami spíš než kontrastními. Využijte jich hlavně v horní polovině těla.

- Vyšší ženy mohou zvolit střední až velký potisk. Pokud je příliš nápadný, opět ho věnujte spíš horním partiím.

Provokativní vzory směrujte mimo problematické partie. Nechcete přece, aby přitahovaly pohledy podobně, jako když broučci útočí na žlutou barvu.

Jestliže se na květiny ještě necítíte, začněte po krůčcích. Třeba s jedním kvítkem nebo doplňky - rozkvetlou kabelkou, šátkem nebo gumičkou do vlasů.

Kombinujte porůznu, ale promyšleně. V květinových šatech ohromíte ještě více, pokud si k nim vezmete koženou bundičku. Něha a drsnost dohromady způsobí nejednu pánskou závrať.

Květiny vypadají skvěle na tmavém podkladu, ale vkusné je i promíchání stejné barvy v různých odstínech.

Květiny ozdobí nejen šaty, ale i sukně, kalhoty, topy nebo saka a bundičky.

Málem bychom zapomněly na boty! Lepší je přece šlápnout do květin, než do něčeho jiného. I když asi obojí (prý) nosí štěstí.

K teplým dnům také patří lehké a savé materiály. Bavlna, len, hedvábí nebo bambus z vás udělají neodolatelné divy a navíc budete v suchu. Pokud zvolíte syntetičtější tkaniny, budou se vám hodit “potítka” do podpaží.

Máj je prostě takový malý ráj. Líbáme se pod rozkvetlým stromem, pokoj zdobíme šeříky a vyrábíme mávátka (moment, to patří jinam...). A co máte s májem spojeného vy, milé čtenářky? :)

S láskou ♥

Vaše POSHgirls

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?