Hledat

Domů

Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle

Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu je manželkou britského královského prince Harryho, vévody ze Sussexu. Meghan můžete znát také jako bývalou, úžasnou herečku nebo humanitární pracovnici.

Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle

Meghan během těhotenství vystřídala řadu skvostných outfitů, pojďme se společně ohlédnout za některými z nich ♥

Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle

Vzorované šaty

Černé šaty Reiss s bílými vzory Meghan sladila s elegantním sáčkem Alexandra McQueena. Nechyběly ani klasické černé lodičky a doplňky. Tato fotografie byla zachycena při proslovu pro Mezinárodní den žen.

Ve světlém outfitu Meghan celá září! Ostatně sluší jim to s Harrym jako vždy. Šaty se stříbrným a zlatým brokátem zdobí zlaté květinové vzory. Bílý kabát od Amandy Wakeley a lodičky od Paula Andrewa společně dodaly celému outfitu správný šmrnc.

 

Dlouhé šaty

Dior jednoznačně Meghan sluší při každé příležitosti. Krémové šaty až po kotníky se zlatými botami a nádhernými doplňky. Vévodkyně je oblečená od hlavy až k patě významným návrhářem, Diorem. 

Modré hedvábné šifónové šaty od Carolina Herrera byly zvoleny ku příležitosti návštěvy bydliště krále Mohammeda Vi Maroka. Dámy, co říkáte na ně, líbí se vám? Pro zajímavost, šaty té doby byly v předobjednávce za 2,990 dolarů.

 

Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle
Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle

 

Blůzky a sukně

K příležitosti Endeavor fondu zvolila Meghan bílou knoflíkovou blůzu a černou sukni s vysokým pasem. Na červeném koberci jim to opravdu seklo!

Při první návštěvě v Royal Variety tato žena opravdu zářila. Nejen, že na fotce je úsměvavá jako obvykle, ale také měla nádherný třpytivý černo-bílý top od Safiyaa, ke kterému zvolila dlouhou sukni, která zvýraznila její dokonalé křivky.

 

Kalhoty 

Meghan velmi ráda nosila šaty, ale příležitostně sáhla i po kalhotech. Není se čemu divit, že při cestě na letiště raději zvolila tento sportovní outfit, který doplnila Adidas teniskami a ležérní baseballovou čepicí. Pro celkový look ještě nahodila béžový kabát

Markle předvedla svůj elegantní styl také na basketbalovém hřišti na akci "Invictus". Vínovým topem s véčkovým výstřihem Scanlan Theodore v kombinaci s černými kalhotami od společnosti Denim rozhodně nešlápla vedle. 

 

Nejlepší outfity těhotné Meghan Markle

 

Meghan Markle je opravdu výjimečná, schopná a inteligentní žena. Máme obrovskou radost, že i tyto silné ženy mají smysl jak pro humor, tak i pro krásu. :)

Doufáme, že se Vám náš článek líbil a třeba Vás i inspiroval.

S láskou

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?