Hledat

Domů

Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!

Myšák Stuart Little, pokud jste tento film neviděly, pak jste o něm zcela určitě slyšely. Jedna z nejroztomilejších pohádek, kterou máme vážně rády!

Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!

Kromě roztomilé myšky jste mohly zaznamenat paní Littleovou, kterou zbožňujeme pro její britské outfity!

Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!

Virginia Elizabeth Davis

Virginia Elizabeth Davis, známá jako Geena Davis, je herečka, scénaristka, producentka a také matka třech dětí. Tato populární žena se narodila 21. ledna 1956 ve státě Massachusetts.

Geena se s hudebním talentem už narodila. K divadelní kariéře se dostala až ve svých 17 letech. V Bostonu vystudovala herectví, odstěhovala se do New Yorku, kde si přivydělávala jako prodavačka, servírka a také jako modelka. Našla si zde prvního manžela, za kterého byla vdaná rok.

Postupem času jsme ji mohly vidět v seriálech a filmech. Proslavila ji role April, kterou si zahrála v komedii Tootsie.

Na hlavní roli se vyplatilo čekat, tu si Geena střihla v hororu známém Moucha, zde potkala svého budoucího manžela. S Jeffem Goldblumem žila tři roky, poté se rozvedli.

Dále jsme ji mohly vidět v komedii Beetlejuice, Náhodný turista či Bez řečí.

Geena si našla dalšího přítele, za kterého se po třetí vdala. S Rennym Harlinem založila produkční společnost, ale za pět let se znovu rozvedla. 

 

Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!
Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!

Čtvrtým manželem se stal Reza Jarrahym, se kterým porodila holčičku jménem Alizeh Keshvar, později dvě dvojčata Kiana a Kaiise. V roce 1999 si zahrála roli paní Littleové (Eleanor) ve filmu Myšák Stuart Little. 

Zahrála si také v dalších dvou dílech Myšáka Stuarta a rozjela svou vlastní show. Geena je nejen bezvadná herečka, ale také velmi inteligentní žena, která má IQ 140, se kterým se stala součástí Mensy (sdružení nadprůměrně inteligentních lidí).

Herečka získala za svou kariéru řadu ocenění.

 

Eleanor, si troufáme říci, že zaujala svými filmovými outfity nejen nás, ale i mnoho dalších žen.

No, řekněte, dámy, když koukáte jenom na fotky, není nádherná? Červené šaty, které jí vážně sednou, barevné kostýmky, které dokonale sladila.. a tím to zdaleka nekončí. Uměla velmi vhodně sladit výrazné barevné kombinace i proužky!

Eleanor ve filmu nosila drobnější doplňky, kterými doplnila outfity k dokonalé kráse.

Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!
Paní Littleová: styl, který Vás bude bavit!

Byť je děj filmu natáčený v New Yorku, styling rodiny Littleových je čistě britský. Proužkovaná trička nosí britské ženy běžně, rády je doplní sakem. Výraznější barvy a volnější kousky v Británii stále frčí. K celému outfitu ženy nosí rády drobné doplňky, stačí jeden zlatý náhrdelník a hned vypadá outfit jinak! Elegantní podpatky, červená rtěnka, proužky, výraznější barvy, přesně tak si představujeme paní Littleovou.

Elegance této herečce rozhodně nechyběla. Ať už si na sebe vzala kostýmek, šaty či tričko se sukní, vždy vypadala velmi dobře.

Zdroje fotek: www.csfd.cz, www.fdb.cz

Dámy, pokud máte rády britské outfity, pak je hřích nevidět tento film. Je to hotová přehlídka inspirativních modelů!

My už se teď nemůžeme dočkat, kdy se na film znovu podíváme.

S láskou

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?