Hledat

Domů

Prázdninový provoz na showroomu

Prázdninový provoz na showroomu

Krásný den, milé dámy,

léto se nám kvapem blíží a s ním přichází několik novinek. Jaké budou?

Pojďte se podívat, co se bude dít v POSH létě 2019.

Prázdninový provoz na showroomu

Otevírací doba na showroomu

Máme jednu jedinou horší zprávu. Jinak všechny zbývající zajímavé a rozhodně pozitivní. Abychom se mohly více pověnovat těm lepším novinkám, pojďme si nejprve odklepnout tu horší. Od soboty 29. června budeme mít všechny soboty na showroomu do odvolání zavřeno. Nebojte, ve všední dny se nic nemění. To tu pro Vás budeme od 9:00 do 19:00, jak jste zvyklé. Ale víkendový provoz na nějakou dobu stopneme.

Ptáte se proč? Moc rády vysvětlíme. Má to rovnou několik důvodů. Tím prvním je zasloužený odpočinek. Poslední měsíce jsme doslova mákly jako nikdy, což sebou přináší ovoce v přívalu objednávek, zvýšení návštěvnosti na showroomu, nárůst schůzování, náročné vyjednávání s dodavateli atd, atd. A jelikož jsme srdcařky a do všeho jdeme plnou parou, cítíme, že musíme trochu ubrat plyn a nerušeně odrelaxovat, abychom po létě přivítaly hlavní plesovou sezonu s velkou dávkou energie.

 

Školeníčko školení

Říkáte si, že Vám úplné nicnedělání k POSHgirls neladí? Máte pravdu! To bychom to nebyly my, abychom ty volné soboty přecijen nezužitkovaly ve prospěch POSHme. Máme totiž naplánovaná úžasná školení a teambuildingové akce!

Chceme se pro Vás totiž neustále zlepšovat. Chceme pracovat na své profesionalitě. Chceme pro Vás být špičkou v módním oboru. A to si žádá intenzivní stylingové kurzy. Jelikož jsme teamové hráčky, nepřipustíme, abychom do těchto kurzů šly jen v omezeném počtu, protože některé z nás musí obsluhovat na showroomu. Díky tomu, že budeme mít zavřeno, máme možnost účastnit se všechny najednou. 

Krom stylingových kurzů se ještě setkáme kvůli tomu, abychom se zlepšily v produktových fotografiích a probádaly nové marketingové trendy na sociálních sítích. Pořádně na paškál si chceme vzít i náš Instagram.

Prázdninový provoz na showroomu
Prázdninový provoz na showroomu

Módní novinky a projekty

Práskneme Vám, že chystáme velké věci! Na řadu přijde rozšiřování naší vlastní kolekce Simply POSH. Ta dostane opravdu velký prostor a Vy u toho rozhodně nebudete chybět. Jste spolutvůrkyněmi značky a kdo jiný by nám měl pomáhat s výrobou než Vy? Na co se osobně moc těšíme, je speciální business kolekce, která dostane svůj prostor od září. Když do kanceláře, tak oblečené v POSH stylu. Vkusně a nevyzývavě, ale přesto zajímavě a chic. Už brzy začneme odhalovat více...

Krom klasického zboží už teď pracujeme na úplně novém projektu. Zatím se snažíme veškeré plány držet pod pokličkou, aby nám je náááhodou nezužitkovala nějaká konkurence, ale bude to magnificentní! Prozradíme, že jsme aktuálně ve fázi, kdy se zabýváme tím, jak onen tajný "produkt" bude zabalený. A že to bude něco naprosto noblesního. Budete koukat, to Vám garantujeme už teď. Věříme, že k Vánocům budeme posílat jeden tento balíček za druhým

Společně ke zdraví

Konec je dobám, kdy jsme nové kolekce plánovaly s kuřátkem z "káefcéčka" v ruce! Konec je dobám, kdy jsme pro dobití energie usrkávaly... no Vy víte co... takový ten tmavý drink plný cukru. Konec je dobám, kdy jsme si k obědu na meníčku daly smažáka. Už dlouho se snažíme jíst mnohem zdravěji. Navzájem se hecujeme ke správnému stravování a inspirujeme se tím, že si sdílíme zajímavé recepty a suroviny. Aktuálně nejvíce ujíždíme na zdravých zeleninových svačinkách a sušených plodech. A v létě se chceme v tomto ohledu ještě více podporovat. Jak se nám to bude dařit, to poznáte na našem Facebooku i Instagramu...

Krom řádného baštění se čím dál více obracíme ke sportu a aktivnímu pohybu, proto se těšíme, že spolu vyrazíme na společné běhání, zahrajeme si plážový volejbálek nebo si vyrazíme na túru do přírody. Mimo to se snažíme denně cvičit. Hezky sedy lehy, dřepy a s citem i ty kliky! Jste v tom s námi? 

Prázdninový provoz na showroomu

Krásné dámy, 

doufáme, že jste se dočetly až do konce. Řádků bylo věru hodně... Také doufáme, že pochopíte naše důvody, proč zůstanou brány showroomu v sobotu zavřené. A do třetice doufáme, že Vás naše plány a aktivity zaujaly.

Těšíme se na léto a Vám popřejeme, abyste si jej i Vy pořádně užily a náležitě si odpočinuly. Ono je to totiž vážně potřeba.

S velkou láskou a vděkem Vás pozdravují 

POSHgirls 

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?