Hledat

Domů

Vše, co jste nevěděly o kolové sukni

Elegantní kolové sukně jsou velmi oblíbené již z toho důvodu, že se hodí téměř na všechny příležitosti.

Vše, co jste nevěděly o kolové sukni

Modré, červené, bílé, s květinami, s puntíky... všechny jsou naprosto kouzelné!

Vše, co jste nevěděly o kolové sukni

 

Kolové sukně

Kolové sukně jsou mezi ženami velmi oblíbené, proč tomu tak je?

Tento speciální typ sukýnky se hodí zkrátka na mnoho příležitostí. Ať už se rozhodnete ji zkombinovat  s tričkem s krátkým nebo dlouhým rukávem nebo s body svrškem, vedle rozhodně nešlápnete, ba naopak - budete vypadat kouzelně. Sukýnky jsou z různých materiálů - od bavlny až po kůži!

Kolové sukýnky se hodí na formální i neformální příležitosti. Můžete je využít na slavnostní předávání vysvědčení či diplomů, svatby, narozeninové oslavy, koncerty či třeba na běžný jarní i letní, podzimní i zimní den. A nezapomeňte... krásně se točí!

Potrpíte si na bohatých sukýnkách?

Doporučujeme si pořídit spodničku, která nejen tento typ udělá mnohem bohatším, ale vy se budete cítit stále velmi pohodlně a krásně.  Navíc, spodničku můžete využít i pod jiný, podobně dlouhý typ sukně. 

 

Proč kolové sukně?

Pojmenování těchto sukní nevzniklo jen tak, má to totiž jednoduchou myšlenku, kterou mnoho z nás ani nezná. Sukýnky jsou kolového střihu a jsou vystřiženy z jednoho kusu látky. Látka, ze které je tvořena, je kulatého tvaru, proto vznikl i tento název.

Sednou téměř každé ženě, proč tomu tak je?

Tento typ sedne nejen štíhlým postavám, ale také dámám s výraznějšími křivkami. Kolové sukně si můžete zvolit dle délky. Pokud se rozhodnete pro delší, tak vám parádně schová boky i stehna a zvýrazní pas. V této sukni se budete cítit každá jako princezna. 

Jak ji nosit?

Upřednostňujete nosit sukně spíše do pasu či na bocích? Máme pro vás skvělou zprávu. Většinu těchto sukní můžete nosit, tak jak se vám to jen bude líbit. Hlavní je se cítit pohodlně a dobře. 

Vše, co jste nevěděly o kolové sukni

Milé dámy, doufáme, že se vám tyto zajímavosti líbily. Rády Vás přivítáme na našem showroomu v Brně, kde si kolové sukýnky můžete zakoupit v mnoha barvách i variantách. Společně vše hezky sladíme.

S láskou

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?