Hledat

Domů

Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?

Sháníte nový kousek do vašeho šatníku? Co si budeme povídat, nových hadříků není dostatek nikdy! Ve skříních je stále málo oblečení a žádné z nás, to prostě nestačí.

Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?

Co vše se skrývá za novým úlovkem? Pojďme se na to společně podívat! ♥

Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?

Vybírání

První a zároveň nejtěžší úkol. Vybrat ten správný kousek, nemusí být vždy tak lehké, jak se zdá. Šaty, které budou podle našich představ. Podprsenka s krajkou, kterou si v hlavě představujeme. Košile, která by nám krásně seděla. Rifle, které budou dostatečně volné, zase ne moc, ale ani málo.

My ženy umíme být náročné, proto je třeba si dát na výběru záležet. Úlovek si pořádně zkontrolujte.

Nakupování

Když už jste, milé ženy, našly to, po čem vaše srdce prahlo, tak je na čase se přemístit k pokladně a váš nový kousek jít zaplatit. 

Při čekání, vás napadají nejrůznější myšlenky. Líbí se mi ty šaty? Nejsou moc drahé? Nemám v nich krátké nohy? Potřebuji je opravdu nutně?". Tyto myšlenky už nechejte plavat! Pokud vám vaše kamarádka řekla, že vám sluší a vám se v kabince opravdu líbily, už na tom nic neměňte - je třeba si umět udělat radost. ♥

Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?
Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?

Odstřihnutí visaček/štítků

Oblečení už máte doma, nyní je potřeba odstranit vše, co by nám při nošení mohlo vadilo.

Visačky či štítky je potřeba opatrně odstřihnout. Na oblečení mohou být nalepené také nálepky např. velikost nebo cena, v tom případě je nezapomeňte odlepit (platí hlavně u bot).

Pokud si kupujete košili či třeba šaty, kde jsou knoflíky, myslete na to, že na štítku může být přišitý knoflík, který je dobré si uschovat. ♥

Praní a skládání

S praním to má asi každá jinak. Některé z nás nové oblečení ihned hází do pračky, jiné jej složí či pověsí do skříně. Jak je to tedy správně?

O tom, jestli je první varianta lepší než druhá, nebo naopak, by se dalo diskutovat i dlouhé hodiny. Pokud budete kupovat spodní prádlo, tak doporučujeme před prvním použitím, dát ještě do pračky. U ostatního je to na vás. Záleží to kus od kusu a jak uznáte za vhodné. :)

Ať už děláte obojí ihned nebo ne, špatně to rozhodně není!

Co musíte udělat jako první s novým úlovkem?

Milé dámy, doufáme, že se vám náš článeček líbil. My ženy jsme sice vybíravé, náročné, ale také velmi milující osoby. ♥

S láskou

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?