Hledat

Domů

Věděly jste, že takhle vypadají?

Nejslavnější módní značky, které jsou známé po celém světě. Mnoho lidí je zbožňuje, jiní je zase nemusí. A co vy, potrpíte si na kvalitě? Většina z nás, má svou oblíbenou značku, ale ruku na srdce, kolik z nás ví, jak vypadají její autoři?

Věděly jste, že takhle vypadají?

Pojďme si společně představit alespoň některé z nich, módní ikony, které stojí za samotným zrodem každé značky. 

To jsou oni. ♥

Věděly jste, že takhle vypadají?

Giorgio Armani

Italský návrhář, který oslaví 11. července 85. narozeniny. Jeho značka orla, kterou všechny jistě dobře znáte, se stala největším přínosem v roce 1980 v oblasti pánské módy. Dnes tato značka dominuje jak s pánskou, tak i dámskou módou a také i luxusní vůní pro obě pohlaví.

Modely, které Armani navrhl, mají prostě šmrnc. Říká se, že kdo má alespoň jeden módní kousek ve svém šatníku, tak ten má vytříbený vkus! Něco na tom určitě bude. ♥

Coco Chanel

Gabrielle Chanel byla francouzská módní návrhářka, kterou spoustu žen stále obdivuje. Aby také ne, nejúspěšnější návrhářka všech dob, přinesla eleganci, která se cení dodnes.

Dámy, věděly jste, že tato žena stojí za zrodem prvního ženského sportovního oblečení? Pokud si potrpíte na kvalitě, pak víte, že kostýmek Chanel bude stále šik. O voňavce Chanel No. 5 ani nemluvě! ♥

Věděly jste, že takhle vypadají?
Věděly jste, že takhle vypadají?

Christian Dior

K jedním z nejslavnějších módních ikon se řadí i Christian Dior. Pod jeho jménem si představíme luxus, kvalitu i noblesu. Přesně takový Christian byl. V jeho stopách pokračoval John Galliano, který si taky potrpí na kráse a eleganci.

Neměl to ve svém životě lehké. Kvůli jeho orientaci vznikly spory i hádky a dostával od života ránu za ránou. I přesto všechno byl velmi silný, tak jako je jeho značka dodnes.

Miuccia Prada

Italská módní kouzelnice, která patří k naprosté špičce v oboru, oslavila své 70. narozeniny. Dnes už Miuccia nenavrhuje, ale stále se na návrzích částečným způsobem podílí. Její oblečení, tak jako ostatní celosvětově známé značky, nosí lidé po celém světě. ♥

Věděly jste, že značka Prada vstoupila na trh s kolekcí nepromokavých batohů? Ano, prvně batoh a druhým hitem, konkrétně v roce 1985, se stala první kabelka. 

Věděly jste, že takhle vypadají?
Věděly jste, že takhle vypadají?

Guccio Gucci

Zakladatelem této značky byl italský obchodník a módní návrhář. Giuccio se prvotně věnoval výrobě koženého zboží, teprve až po nějaké době podlehl módnímu odvětví. V obchodech lze tuto značku vidět na kabelkách, botách, peněženkách, rukavicích, hodinkách či třeba na slunečních brýlích a vůních.

Jeho značka přispívá na podporu lékařské péče nebo třeba na podporu vzdělávání.

Milé dámy, doufáme, že se vám náš článek líbil a něco nového jste se z módního světa dozvěděly.

S láskou 

Vaše POSHgirls ♥

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?