Hledat

Domů

Módní diva má i módní stůl

Milé čtenářky, také máte často pocit, že nevíte, kde co máte? Špinavé hrnky od čaje nebo kafe, papíry, formuláře, diáře, propisky, které už dávno nepíšou.. Známe to! Proto jsme se rozhodly vás inspirovat radami, které udělají vaše pracovní místo inspirativní, přehledné a útulné. Zároveň se stanete mnohem více produktivní a vše vám půjde lépe od ruky!

Módní diva má i módní stůl

Už žádný chaos, který nám akorát způsobuje stres a vrásky na tváři. Využijte svůj čas mnohem produktivněji, než hledáním ztrácených papírů, dokumentů, propisek či jiných kancelářských potřeb. Pojďme si společně shrnout, jak mít ve věcech pořádek.

Módní diva má i módní stůl

Nástěnka

Důležité papíry, vzkazy či vizitky si připněte na vaši nástěnku. Ty nejdůležitější informace budete mít vždy po ruce i na očích. Zabráníte tomu, aby se vám přebytečné papíry povalovaly na stole. S nástěnkou si pohrajte. Dolaďte si ji tak, aby se vám líbila. Přidejte si k ní fotečky vašich dětí nebo ji můžete doplnit momenty z vašeho života, na které rády vzpomínáte. Nástěnku nemusíte mít nutně na zdi, ale můžete si jí dát klidně na stůl - taková průhledná vám totiž nebude ani překážet. 

 

Pořadače

Co si budeme nalhávat, pokud vám každý den projde rukami několik písemností, tak moc dobře víte, že bez pořadačů by se to neobešlo. Pokud máte na stěně ještě nějaké místečko, tak si může vymyslet parádní vychytávku a mít tak papíry vždy po ruce (a ještě k tomu na očích). Stačí vám k tomu trošku kreativity a zručnosti.

Módní diva má i módní stůl
Módní diva má i módní stůl

Krabička

To je přesně to, co každá z nás potřebuje. Pořiďte si na stůl menší krabičku, kterou si umístíte vedle počítače. Do ní si můžete dát kancelářské potřeby a zamezíte tak tomu, aby se vám kancelářské spony, špendíky, „žrádylko” do koníka či jiné drobnosti povalovaly na stole. Už vám na stole nebude nikdy nic překážet.

Důležité věci

Mějte na stole jen to, co je pro vaši práci opravdu potřebné. Jeden hrnek s kafem či rámeček, kde máte vaší oblíbenou fotografii ničemu nevadí. Je ale dobré, abyste si tam nedělaly sbírku fotografií, keramických slonů či třeba propisek, které už dávno víte, že nerozepíšete (ale co kdyby náhodou, že?). Přeci jen jsme ženy, tudíž je jasné, že málokterá z nás se obejde bez rodinné fotografie.

Módní diva má i módní stůl
Módní diva má i módní stůl

Vše na svém místě

Rozdělte si papíry do barevných složek. Nejen, že budete mít v nich přehled, ale také tak už nikdy nezapomenete odevzdat důležité informace šéfovi či třeba odeslat písemnosti, které opravdu spěchají. Naopak propisky si dejte do stojánku a nůžky, lepidla, pravítka a podobné věci zase třeba do šuplíku. Důležité informace si můžete napsat a připnout kolíčkem. 

A na závěr vám přinášíme ještě pár tipů, které by se mohly hodit. 

Stanovte si jeden den v týdnu, kdy si vaše pracovní místečko porovnáte. Nakoukněte do vašich desek, jestli jsou písemnosti seřazené tak, jak jste zvyklé. Mějte po ruce vždy koš, do kterého můžete nepořádek kdykoliv ihned vyhodit (bez toho, abyste jej odkládaly na stůl).

Milé dámy, doufáme, že se Vám naše inspirace líbily. :-)

Vaše POSHgirls

Módní diva má i módní stůl

Přihlášení

nebo rychlé přihlášení

Zapomenuté heslo?